0

Galerii: Haapsalu linnavalitsuse esine kuusepuu saab jõulukaunistused

Haapsalu linnavalitsuse ees olev kuusk saab jõulukaunistused. Malle-Liisa Raigla

Täna saab jõulukaunistused Haapsalu linnavalitsuse ees olev kuusepuu.

Linn hakkas jõulukaunistusi paigaldama juba ülemöödunud nädalal. Peatänaval on jõulutuled pandud ümber puutüve. Sarnaselt Posti tänava puudega pannakse valguskett ka ümber Kastani tänava valgustipostide, ümber postide suurel trummil ja ümber Krahviaias oleva paviljoni sammaste.

Nagu igal aastal, kaunistab linn Karja tänaval oleva vahtra, Kodaniketorni juures oleva õunapuu, Mihkli pargi tamme, Kastani tänava, Panga küla ja Uuemõisa kuused. Samuti tulevad traditsioonilised kaunistused Tallinna maantee ja Karja tänava postidele.

Haapsalu linnavalitsus ostis sel aastal uusi jõulutulesid 11 000 euro eest – selle sees on kilomeetri jagu valgusketti ja kolm kuusepuud, mille linn paigutab Jaama ringile. Möödunud aastal Jaama ringil olnud installatsioon läheb tänavu Uuemõisa ringteele.

Malle-Liisa Raigla fotod

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz