Kaasava eelarve hääletuse võitis Uuemõisa mänguväljak

Lääne Elu

info@le.ee

Mänguväljak rajatakse Uuemõisa parki. Foto: Arvo Tarmula
Uuemõisa park Arvo Tarmula

Haapsalu kaasava eelarve hääletus lõppes 30. oktoobril, enim hääli – 164 – sai juba varem hääletust juhtinud ettepanek rajada Uuemõisa parki laste mänguväljak.

131 häälega jäi teisele kohale Panga küla rulapark.

Uuemõisa mänguväljak läheb maksma 20 000 eurot, Panga rulapark poole vähem.

Mõlemad lähevad töösse, sest kaasava eelarve ettepanekud on jagatud kahe piirkonna vahel: linn, mis saab kaasavast eelarvest 20 000 eurot, ja maa, mis saab 10 000 eurot.

Kaasava eelarve ettepanekutega tutvuda ja hääletamise tulemusi näha saab siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
3 aastat tagasi

Mida hääletus näitas? Eelkõige seda, et Uuemõisa kogukond Haapsalu piirides (kaasava eelarve piirkondlikus määratluses) on väga kokkuhoidev. Jõudu ka edaspidises ühismeeles!

Ott
3 aastat tagasi

Mõlemad võidud nn Ridala omad?

uskumatu
3 aastat tagasi

endise kutseka töökoja ja ehitajate tee vahel tühermaal oli kunagi mänguväljak, enam pole seda kusagil, ehitati valmis ja unustati, asjapulgad sain punktid kirja. nüüd laiub seal jälle tühermaa. võiks lihtsalt korralikult ära niita ja lastele jalgpalli või võrguplatsi teha, seal ligi 10 maja koos ja plats silmade all.

Viigiranna
3 aastat tagasi

Suur tänu kõikidele. kes hääletasid Päikesepromenaadi taastamise eest. Meid sai kokku 35. Järgmine aasta proovime promenaadi taastamist uuesti!