Harri Puskar: LGBT-debatti saab pidada lugupidavalt

Lääne Elu

info@le.ee

Harri Puskar, Telia reklaamikonsultant, Isamaa liige

Harri Puskar, Telia reklaamikonsultant, Isamaa liige

Ligi kaks nädalat on Mart Helme kurikuulsa intervjuu tõttu käinud aktiivne ühiskondlik arutelu homoseksuaalsusest ja LGBT-kogukonnast.

Olles vastu teistele ametlikele kooseluvormidele mehe-naise abielu kõrval, pean Helme öeldut täiesti kohatuks. Selline seisukoht asetab mind kahe tule vahele (ühel pool Helme toetajad, teisel pool LGBT-liikumise toetajad). Määratlen end evangeelse kristlasena, mistõtu minu seisukohad tuginevad peamiselt piiblile.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
24 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
täiesti
3 aastat tagasi

mõttetu teema, mine näita ennast kapteni kõrtsis, seal määratletakse sind kindlasti õigesse lahtrisse

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  täiesti

Normaalsed kodanikud ei käi kapteni kõrtsis

Viktor Samakas
3 aastat tagasi

Tühine haige osa elanikkonnast ei saa nõuda tervete inimeste mõttelaadi muutust.

uskmatu toomas
3 aastat tagasi

Muidugi saab kui vähemus ei tahaks enamusele pähe istuda ja neile ettekirjutada mida need tohivad öelda,kuidas ennast väljendada jne.!
Kristlased võite ju olla paavstiga eesotsa ja kooripoisse ahistada jääb ainult oodata milla ka pedofiilid rehabibiliteeritakse ?

uskmatu toomas
3 aastat tagasi
Reply to  uskmatu toomas

Vabandust “rehabiliteeritakse”.

Märt
3 aastat tagasi

Harri, LGBT-debatti ei saa pidada lugupidavalt. Äärmisel juhul saad enda monoloogi esitada lugupidavalt ja see on ka kõik.

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  Märt

Ilmselt nii on kuna EKRE hakkab ju kohe räuskama, inimesi solvama ja sildistama

Õiget juttu
3 aastat tagasi

räägib mees.

Pealesurutud
3 aastat tagasi

jura. Harrist hakkab nagu kahju isegi. Noor inimene, kas targemat pole teha.

jamps
3 aastat tagasi

isamaa ei tohiks selle koha pealt suud lahtigi teha. vaadaku peeglisse kuidas kooseluseaduse maale tõid. pole vaja seletada , et vaadake toonast hääletusprotokolli .. vaid reinsalu kõne videosalvestust. Reeturid ja nihverdajad , mitte midagi muud. Ja üleüldse, süna debatt on lausa rumal , siin polegi millestki debateerida. eks kustutatakse varsti jälle ära see kommentaar .. ei tohi ju öelda, mis on niigi selge asi.

tambime maasse
3 aastat tagasi

Kellel edaspidi nüüd paremini hakkab minema, kui me otsustame vähemuste õiguste eest ja piirame vähemuste õigusi? Kas kogu Eestil hakkab sellest parem? Kas siiani on enamustel natuke õigusi puudu ja referendumi tulemusena saab enamus endale midagi juurde? EEEEEEIIIIII., Milleks siis saee jant?

Teie tambite..
3 aastat tagasi
Reply to  tambime maasse

Poleks vaja referendumit, kui väike üliagressiivne kontingent oma perverssusi rahvale peale ei pressiks. Olgu viisakad ja tolerantsed enamuse suhtes.

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Teie tambite..

Referendumit ei tulegi!

juss
3 aastat tagasi
Reply to  juss

Ja ikkagi ei tule referendumit!

Ehh
3 aastat tagasi
Reply to  juss

Ära kutsu kurja välja. Referendum peab tulema! Ja mis sul selle vastu on? Ei viitsi häält minna andma? Ära mine siis

Vanamees
3 aastat tagasi

Kas see laps konsultant arvab et lapsi toob kurg?

LGBTQAAAAP++XYZ
3 aastat tagasi

Kuna Lgbt sõidab sinust kui viisakast debateerijast sajaga üle, siis on äärmiselt raske mingit debatti pidada. Lgbt poolelt tuleb pidev häma, tõe varjamine, oponentide mustamine, keskaegsuses süüdistmaine, külalistele viimasel hetkel äraütlemine jne. Isegi üks tõendsmata telefoniõiguse juhtum on häguselt kusagil mälus. Lgbtd ei huvita see, mis saab ühiskonnast. Kui normaliseerime lgbt, siis on garanteeritud lgbt temaatika täiemahuline toomine kooli õppesse. Kui seda kujutada kui midagi täiesti normaalset, siis on garanteeritud segadusse aetud probleemsete laste arvu kasv. Seadustades lgbt abielu saadakse alus laste lapsendamiseks homodele transvestiitidele jne. Lisaks on kindel, et kasvab ka inimkaubanduse määr kuna kui lapsendada ei ole, siis… Loe rohkem »

Vanamoodne
3 aastat tagasi

Tänan viisakuse esiletõstmise eest! Kujutagem ette, kui sotsiaalmeedias võtnuks sõna Arnold Rüütel: “Khm, khm! Kallid saatejuhid see ja see. Pööran tähelepanu asjaolule, et teie poolt juhitud saade on olnud kahetsusväärselt kallutatud, jättes esindamata traditsioonilise pere pooldajate meeleolud ja hoiakud”. Ja edasi? Kas kõik päevalehed, era- ja ERR-i kanalid oleks Rüütli säutsu järgmisel päeval massimeediasse paisanud, alustanud tunde kestvaid dramaatilisi väitlusi, silmad põlemas peas ja hääl meelekindlusest värisemas, et miks siis pole ERR tasakaalustatud? Vaevalt! Massiimmigratsiooni pooldajad, rahvuste ja rasside tasalülitajad, soosegaduse propageerijad pole kunagi kuulanud viisakat argumenteeritud juttu. Ehkki Varro Vooglaid neid üsna sageli kutsub Objektiivi väitlema. Seni tulemusetult. Isegi… Loe rohkem »