3

Haapsalu kaasava eelarve hääletust juhib Panga küla rulapark

Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus piiskopilinnuse vallikraavi mänguväljakul, mis on lootusetult pehkinud ja vajab uuenduskuuri. Arvo Tarmula

Haapsalu kaasava eelarve hääletus kestab reedeni.

Tänase seisuga juhib hääletust Panga küla rulapargi põhjatööde tegemine – see on hääletusel saanud 79 häält. Sellele järgneb välitrenažööri paigaldamine Ridala põhikooli hoovile – 71 häält.

Haapsalu linnalise piirkonna ehk endise Haapsalu, Uuemõisa ja Paralepa jaotuses juhib hääletust 66 häälega Uuemõisa parki rajatav laste mänguväljak. Sellele järgneb Haapsalu lossipargi ja Iloni Imedemaa mänguväljakute korrastamine.

Kaasava eelarve ettepanekud on käesoleval aastal jagatud kahe piirkonna vahel: Haapsalu linnaline piirkond, kus kaasavast eelarvest jagatakse 20 000 eurot ja endine Ridala vald, kus kaasavast eelarvest jagatakse 10 000 eurot.

Kaasava eelarve ettepanekute poolt saab hääletada 30. oktoobrini siin.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Prilliraam
Prilliraam

Ootan huviga aruannet eelmiste kaasavate eelarvete täitmise kohta. Eriti Metsa tänava kõnniteedesse maetud 40 000 euro kohta.

kodanik
kodanik

Kas linn, siis ei peaks juba oma kohustusest olemasolevaid väljakuid korras hoidma? Miks selleks peaks kulutama kaasava eelarve raha? Kui nüüd rahvas ei hääletaks nende mänguväljakute korrastamise poolt, kas siis linnavalitsus jääb ükskõikselt pealt vaatama ja laseb need väljakud ära laguneda? Kaugele need linnaametnikud oma laiskusega küll laskuda võivad? Ootaks juba neid valimisi lootuses, et valijatel saab olema tahe muutusteks.

urmas
urmas

Huvitav, milline siis on valijate tahe?

wpDiscuz