Galerii: Lihula spordihoone saab heal juhul valmis jõuludeks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 25

Lihula spordihoone. Foto: Urmas Lauri

Lihula spordihoone valmib pea pool aastat esialgu kavandatust hiljem, sest lisatöid tuli juurde ning invalift jõuab kohale alles novembri lõpuks.

Spordihoone ehitustandri esisel on teavitustahvel, kus on kirjas, et Pro Ehitus OÜ peab maja valmis saama juulis 2020. Praeguseks on aga selge, et kuigi ehituse saab suures osas valmis novembris, takerdub maja lõplik valmimine invalifti tarne taha.

“Lisatööd, projekt läks laiemaks, lisaks ka koroonakriis,” loetles Lääneranna vallavanemat asendav arendusjuht Margus Källe.
...
Fotod: Urmas Lauri

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sassi
3 aastat tagasi

Ei saa nad seda ” õnnetust” ka jõuluks üle antud. Jätsid valla ametnikud ära kohvikute päeva ja valla aastapäeva peo, hea põhjus ka spordihoone valmimine edasi lükata.
Pole seal enam ühtegi otsustajat, parem on mitte teha… Palk ju sellest ei muutu ja kui midagi ei tee siis midagi ka ei juhtu.
Ametniku kuldreegel.

Vladimir
3 aastat tagasi

Viimases valla lehes oli avamise pidu lausa 24. oktoobril kirjas. Kas tegijad tõesti ei teadnud, et asi venib ja mitte vähe. Küll segavad ehitamist koroona ja lisatööd aga tervisekeskuse ehitus läheb jälle kiiremini kui tähtaeg. Tegelikult ütlesin kohe peale 2 kuud, et see firma sellise tööjõudluse juures seda tähtajaks valmis ei tee. Ja nii ongi, hea ajada muidugi igasugu niinimetatud õnnetuste kaela aga kummi venitati küll korralikult. Pole olnud õiget meest, kes ehitajal silma peal hoidnuks. Kruusmaa peaks küll vähemalt vabandama, tagasiastumist ei maksa sellistelt loota.

LKGB
3 aastat tagasi

oi kui armsad värvid, tore, et on ka kannatavale vähemusele mõeldud ja meile spordihoone ehitatud!

Tiit
3 aastat tagasi

Pärnu Postimees kirjutas, et avamine 7.novembril. Kumb siis õige, kas jõuludeks, või novembri esimeseks nädalaks? Selge see, et esialgsest tähtajaks mitu kuud hiljem.

Räbovõitra
3 aastat tagasi
Reply to  Tiit

Me rajoonikomitees ootame objekti valmimist Suure Oktoobrirevolutsiooni 103. aastapäevaks.

Janek
3 aastat tagasi

Väraval silt ehitusobjektil kiivri kandmine kohustuslik aga pildid näitavad miskit muud.Tööinspektsioonile jälle ilus vaade.
Töölisele endale paistab see ikka veel arusaamatu olema, milleks niisugune silt seal on?

Postimees
3 aastat tagasi
Reply to  Janek

Enamus ukrainlasi eesti keelt ei oska juuu