0

Haapsalu kutsehariduskeskus kandideerib aasta kooli tiitlile

Kutsekool kandideerib aasta kooli tiitlile. Arvo Tarmula
Kutsekool kandideerib aasta kooli tiitlile. Arvo Tarmula

Aasta kooli tiitlile kandideerib tänavu Haapsalu kutsehariduskeskus, mis tutvustab end kui kooli, kus saab õppida ägedaid ja vajalikke ameteid.

„Lisaks õppetööle toimub meie koolis ka palju muud põnevat – kohanemislaager „Tuksis”, mis mõeldud esmakursuslastele kooli ja õpilastega kohanemiseks, vinged jõulupeod, kus esinemas käinud näiteks Shanon, Põhja-Tallinn jne.

Samuti oleme aktiivsed osalejad erinevatel kutsevõistlustel (ka maailmameistrivõistlustel) ning rahvusvahelistes projektides. Meil käib külas palju teisi õpilasi nii praktikal kui projektidega.

HKHKs on tõesti lahedad õpetajad ning kogu kool on väga ühtehoidev, kus valitseb alati mõnus soe õhkkond ning ka sõpradest vilistlased ütlevad alati, et nad tunnevad kooli külastades ennast ikka siia oodatuna,” tutvustab end kutsekool.

Aasta kool 2020 tiitlile võistleb kümme kooli, kelle hulgast aitab parima välja selgitada rahvahääletus. 12. oktoobrist näidatakse kümne parima kooli videoid ETV hommikusaates „Terevisioon” ning ERR Novaatoris. Võitja kuulutatakse välja „Terevisiooni” otsesaates.

Kümme finaalis võistlevat kooli on Võru gümnaasium, TERA Peedu kool, Jõhvi gümnaasium, Viimsi gümnaasium, Tartu Forseliuse kool, Haapsalu kutsehariduskeskus, Püünsi kool, Kristjan Jaak Petersoni gümnaasium, Vääna mõisakool ja Rakvere ametikool.

Parima kooli poolt saab hääletada siin.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz