Lux Express jagab reisijatele tasuta maske

Foto: arhiiv
Foto: arhiiv

Homsest, 13. oktoobrist hakkab Lux Express kõikidel reisidel jagama tasuta ühekordseid meditsiinilisi maske, mida on reisi ajal tungivalt soovituslik kanda.

Lux Express on soetanud kuu aja varu meditsiinilisi maske, et homsest kindlustada tasuta maskid kõikidele oma reisijatele, kes bussi sisenemisel juba oma isiklikku maski ei kanna. Reisijate ja bussijuhtide ohutuse huvides on maski kandmine Lux Expressis tungivalt soovituslik kogu sõidu vältel.

„Kui varem oli maski kandmine väga erakordne, siis praegu on see paljude jaoks juba iseenesestmõistetav. Seejuures jagub ka selliseid valvsaid reisijad, kes küsivad bussijuhilt maske ka kaasreisijate jaoks,” selgitas Lux Expressi tegevjuht Janno Ritsberg. „Lux Expressi jaoks on meie reisijate ja bussijuhtide turvatunne esmatähtis, mistõttu maskide muutmine tungivalt soovituslikuks on meie panus ühise ohutuse tagamiseks. Loodame, et kõik reisijad mõistavad olukorda ja panustavad oma vastutustundliku käitumisega, et linnadevaheline reisimine saaks muretult jätkuda meie uues paratamatus reaalsuses.”

Lisaks on Lux Expressi bussides viiruse leviku minimeerimiseks spetsiaalselt välja töötatud uus ventilatsiooonisüsteemide juhtimise tarkvara, mille kaudu jõuab salongi oluliselt rohkem värsket õhku. „Kuna tegemist on alles turule jõudva lahendusega ja Euroopa suurriigid on järjekorras esimesed, siis loodame testseadme paigaldada oma bussidesse novembrikuu jooksul. Need uuendused on võimalikud tänu kaasaegsele ja ühetaolisele bussipargile, mis tänases olukorras kindlasti tagab Lux Expressile eelise võrreldes teiste vedajatega,” ütles Ritsberg.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kilu
3 aastat tagasi

Valetavad. Väga vähesed kannavad maski. Üksikud isendid. Nii bussis kui mujal. Ajupesu uue normaalsuse juurutamiseks.