Lux Express tihendab Tallinn-Haapsalu liinil sõidugraafikut

Lääne Elu

info@le.ee

Maski saab Lux Expressi bussist igaüks tasuta. Arvo Tarmula
Lux Express tihendab väljumisi. Foto: Arvo Tarmula

Esmaspäevast lisab Lux Express Haapsalu ja Tallinna vahel mõlemal suunal neli reisi.

Reise lisab bussifirma valmistudes suviseks bussireiside kõrghooajaks liinidele, mis ühendavad pealinna Haapsalu, Pärnu, Võru, Kuressaare ja Kärdlada.

Lisaks senistele väljumistele saab bussiga Tallinnasse kell 9, 12.15, 16.15 ja 17.40, Tallinnast Haapsallu väljuvad lisareisid kell 10, 13.30, 15.15 ja 18.30.

„Aprilli tulemused kinnitasid, et meie märtsis tehtud otsus oli õige, kui me ei läinud kaasa kiire kütusehinna tõusuga ja ei tõstnud bussipiletite hinda. See on aidanud koroonakriisi taandumisel reisijad taas meie bussidesse tuua. Seetõttu oli tänavune aprillkuu Lux Expressile edukas nii siseriiklikus kui ka rahvusvahelises liiniveos. Eestisisestel liinidel lähenesime reisijate arvuga möödunud aasta juulikuu tulemusele ning lõpetasime aprillikuu esimest korda tulemusega, kus jäime alates möödunud aasta kõrghooajast kasumisse,“ ütles Lux Expressi Eesti ärijuht Ingmar Roos

Eriti märgilise tähtsusega on Lux Expressi jaoks rahvusvahelise liiniveo kasv, kus möödunud aasta aprilliga võrreldes toimus tänavu ligi 5 korda rohkem bussireise ja reisijaid oli koguni 15 korda enam. Koroonakriisi aegset madalseisu ilmestab fakt, et vaatama 15-kordsele reisijate arvu kasvule oli Eesti, Läti, Leedu ja Poola vahelistel liinidel sõitjate arv ikkagi üle kahe korra väiksem kui pandeemiaeelsel aastal.

„Lux Expressi lähituleviku üks eesmärk on tagada nii sise- kui välisliinidel piisav liinimaht, et kõik reisijad saaksid suvisel tipphooajal mugavalt reisida siis, kui see on neile oluline ja vajalik, mitte vastupidi. Kütusehinna kiirele kasvule vaatamata oleme eesmärgiks võtnud ka meie bussijuhtide palgataseme tõstmise,“ lisas Roos.

Tulles vastu reisijate soovile jätkab Lux Express ka sel kevadel ja suvel kõikidel oma liinidel üle kogu Balti regiooni ja Poolas tasuta jalgrattapileti pakkumist. Mullu väga populaarseks osutunud ja pealinnade vahelist turismi elavdanud rattateenusega saab igasse bussi tasuta kaasa võtta kuni neli jalgratast. Rattapiletit saab koos tavapiletiga osta Lux Expressi kodulehelt luxexpress.eu. Igas bussis on jalgrattaümbrised, et kaitsta nii ratast kui muud pagasit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Khm..
1 aasta tagasi

Lux Expressi bussid võiks kõik ju Taeblas ka peatuda!

Jüri Muster
1 aasta tagasi

jh, need ju olemasolevad väljumised praeguse seisuga

Vbn
1 aasta tagasi

Kell 9 sõitis buss aprilliski,tehke korrektne artikkel

meie
1 aasta tagasi

rong hakkab ikka tihedamini käima

hahahahaa
1 aasta tagasi
Reply to  meie

tahaks näha. odavamalt ka?

kesikud
1 aasta tagasi
Reply to  hahahahaa

ja refipartei liikmed saavad tasuta sõita

Rahvas valis ekre
1 aasta tagasi
Reply to  kesikud

Need ahvid on selleks ajaks kõik trellide taga! Maha korruptsioonikoalitsioon!

A ja O
1 aasta tagasi
Reply to  meie

Arvatavalt hakkab rong Haapsalust väljuma 3 korda ööpäevas.

teadaolevalt
1 aasta tagasi
Reply to  A ja O

maailma lõpp on ka 3 korda pidanud juba tulema