0

Alkoholijoobes juhtimisõiguseta mees sõitis omavoliliselt tuttava autoga

Lääne Elu

info@le.ee

Möödunud nädalal alustas Haapsalu politsei kriminaalmenetlust mehe osas, kelle politseinikud tabasid roolist juhtimisõiguseta ja alkoholijoobes. Politseinikud tuvastasid, et mees oli võtnud auto omavoliliselt oma tuttava käest.

Lisaks pandi möödunud nädalal Haapsalu juhtivuurija Vello Palmitsa sõnul toime üks pisivargus kauplusest, kaks jalgrattavargust, üks vandaalitsemine autode kallal ning üks internetikelmus.

7. oktoobril kontrollisid politseinikud nelja tunni vältel kergliiklejaid. Kokku vestlesid politseinikud selle aja jooksul kaheksa inimesega, kes ületasid teed selleks mitte ettenähtud kohas. Ühele inimesele määrati lühimenetlusega ka rahatrahv, sest ta ületas teed vales kohas ning tekitas sellega liiklusohtliku olukorra.

9. oktoobril õhtusel ajal kontrollisid politseinikud Haapsalus ja selle lähiümbruses alaealisi. „Kontrolli käigus tuvastasime kaks alkoholi tarvitanud alaealist ja kaks alaealist, kellel oli kaasas alkohoolne jook. Kõik need alaealised anti üle lapsevanematele. Juhtumitega tegeleb edasi noorsoopolitseinik, kes viib nii laste kui ka nende vanematega läbi vestlused,” ütles Palmits.

Üldiselt möödus nädal Palmitsa sõnul tõsisemate juhtumiteta – kokku tegeles politsei Läänemaal 25 väljakutsega. Nädala jooksul alustas politsei kokku 59 väärteomenetlust, millest 53 olid seotud liiklusega.

Oktoobrikuus on käimas relvade loovutamise kampaania, mille raames on Haapsalu politseijaoskonda toodud leitud relvi ja laskemoona kahel korral. Kampaania eesmärk on vähendada kodudes leiduvat ohtlikku lõhkematerjali ning seadusega keelatud relvade hulka, aga ka meelde tuletada, et lõhkematerjali ning relvade vabatahtliku loovutamise eest ei karistata.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz