1

Haapsalu raamatukogus on oktoobri lõpuni avatud eesti kirjanduse laat

Haapsalu raamatukogus on oktoobri lõpuni avatud tasuta raamatute laat, kust võib kaasa võtta Eesti autorite teoseid.

Riiulid raamatutega asuvad raamatukogu lugemis- ja laenutussaali uste juures.

Lisaks sellele, et laadalt võib raamatuid võtta, võib sinna ka viia koju seisma jäänud raamatuid. Haapsalu raamatukogu kojulaenutusse saab tuua kuni 20. oktoobrini aastatel 2000-2020  ilmunud Eesti autorite teoseid.

Raamatukogu võtab raamatuid vastu tavapärastel raamatukogu lahtiolekuaegadel: E-R kell 10-18 ja L 10-15. Peaasi, et raamatud oleksid hästi hoitud ja puhtad, lagunenud või määrdunud raamatuid palume mitte tuua.

Eesti autoritega tasuta raamatute laat toimub, sest oktoober on eesti kirjanduse kuu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
osavõtlik
osavõtlik

Pilt on väga eksitav. Tegelikult pole kübetki sellest.

wpDiscuz