Läänemaa aasta õppija on Tiiu Aavik

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Läänemaa aasta õppija on Tiiu Aavik. Arvo Tarmula

Täiskasvanuharidusega tegelev organisatsioon Andras valis Läänemaa aasta õppijaks kunagise Martna vallavanema Tiiu Aaviku.

„Tema elus oli väga muutlik periood, mil ta hakkas end tasapisi koolitama ja muudkui koolitas,” ütles Läänemaa täiskasvanuhariduse koordinaator Ingrit Kera.

Haldusreformi tõttu vallavanema ametsit priiks saanud Aavik oli kaks ja pool aastat töötu. Praeguseks on tal oma firma Viavorte, mis pakub täiskasvanutele arvutiõpet, sh koostöös töötukassaga. „Tegelikult olen ma õppijast liikunud uude faasi. Minu eesmärk on olla hea koolitaja,” ütles Aavik. Koolitajana teeb Aavikule muret, kui palju vajavad Läänemaa elanikud tegelikult arvutiõpet. „See oleks ülesanne ka kohalikele omavalitsustele, kes võiksid aidata seda korraldada,” ütles Aavik.

Läänemaa aasta õppija tiitlile esitati kümme kandidaati.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ärni naine
3 aastat tagasi

Klõbisevad ikka need kes ise millegagi hakkama ei saa p

kübe
3 aastat tagasi

no nõuka ajal jaotas partei nomenklatuur ka omavahel ordeneid. kõik ehitasid seeläbi helget tulevikku :))

Näitemäng
3 aastat tagasi

ei noh kui üks paadunud ametnik, hakkab teist paadunud ametnikku enda töö tegemise õigustamiseks pastakast välja imetud töökohta looma siis see on kooruptsioon. kui selle raames luuakse pastakast välja imetud ettevõte, küsitakse selle jaoks EASist toetust, kasutatakse selle kõige loomiseks asutuste siseinfot, siis see on kriminaalne mitte ainult kooruptiivne tegevus. Kas prokuratuuri rida poleks seda uurida ?

Tohoh
3 aastat tagasi
Reply to  Näitemäng

ah jäta, see nii väike asi, inime peab ju millestki elama, ta pole üldse paha tegelane, see pole ka mingi korruptsioon, vaata parem haapsalu tegelasi