Kodukant Läänemaa sai uue juhatuse

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Praegu on Kodukant Läänemaa juhatuse esimees Merle Mäesalu, uus esimees valitakse oktoobris. Arvo Tarmula

Kodukant Läänemaa vahetas üldkoosolekul välja kaks kolmandikku senisest juhatusest.

Kodukant Läänemaa tegevjuhi Kaja Karlsoni sõnul on ühenduse juhatuses üheksa inimest, kellest vähemalt kolmandik peab valimistega vahetuma. „Praegu vahetus kaks kolmandikku – järelikult vanad olijad ei tahtnud enam edasi olla,” lisas ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Postimees
3 aastat tagasi

Miks ei ole uued juhatuse liikmed nimetatud???

Kai
3 aastat tagasi

Millega see kodukant tegeleb? 9 inimest juba üksi juhatuses ja pole neist midagi kuulda.

Kaja
3 aastat tagasi
Reply to  Kai

eh ei millegi erilisega ei tegele, jaotavad omadele jopedele miljoneid ja kui sa sõpsusringkonda ei kuulu siis ei saa sealt midagi, selle pärast sa ei teagi neist mitte midagi.

to Kaja
3 aastat tagasi
Reply to  Kaja

Oled valel teel. Ei jaotata omadele jopedele, kui Sul on korralik projekt, siis astu ette ja kandideeri. See, et Sa midagi ei tea, näitab, et Sa pole midagi taotlenud ja kontakteerunud inimestega. Uuri ja löö kaasa ja Sa näed, et see on asjalik süsteem ja asjalikud inimesed, kes teevad palju ja ausat tööd, et maaelu edeneks.

Kiska
3 aastat tagasi
Reply to  to Kaja

Oi omal ajal sai sinna lootusrikka lollina sinna neid projekte ikka mitmeid kirjutanud peale asjaosaliste mõnituste sealt küll midagi loota ei ole. Küsisin ka tuttavatelt, sain sama vastuse. Mõni aeg hiljem sai lääne elust loetud et juhatusel lasub korruptsioonikahtlus sest rahasid jagati omadele kulidele.