Tarvo Valker esitleb raamatukogus äsjailmunud raamatut

Tarvo Valker. Foto: Arvo Tarmula
Tarvo Valker. Foto: Arvo Tarmula

Esmaspäeval, 21. septembril kell 17 esitleb Haapsalu raamatukogu lugemissaalis ornitoloog Tarvo Valker oma äsjailmunud raamatut „Kuidas saada linnuvaatlejaks?”.

Ligi 30-aastase linnuvaatluskogemusega autori uus teos on põnev ja kasulik lugemine kõigile lindudest ja loodusest huvitunud inimestele aidates neil enda ümber rohkem linde märgata.

Valkeri sõnul on ilmunud küll hulk teoseid, kuidas linde määrata, aga mitte sellist, mis aitaks neid üldse leida. „Taolist minu teada meil polegi,” ütles Valker.

Valkeri sõnul on linnades kümneid kordi rohkem linnuliike, kui keegi oskaks arvata. „Kui lind kõnnib teepervel, siis teda muidugi nähakse, aga neid võib leiduda ka päris ootamatutes kohtades,” ütles Valker. Viljandis peatus Eestis haruldane tuttlõoke mitu nädalat kaubanduskeskuse parklas. Soomes katkes jalgpallimatš seitsmeks minutiks, sest staadionile lennanud kassikakk ei soostunud sealt lahkuma.

Esitluselt on võimalik raamatut 20 euroga kaasa osta.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments