Galerii: Haapsalu põhikool avas pidulikult uue koolimaja

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 82
Õpilased liikusid rongkäiguna vanast koolimajast uude. Arvo Tarmula

Täna avati Haapsalu põhikooli uus hoone. Õpilased kõndisid piduliku rongkäiguga vana koolihoone juurest uue juurde.

Õppetöö algab uues majas 21. septembril.

Arvo Tarmula fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Valdo
3 aastat tagasi

Loen ja mõtlen, kas tõesti istuvad arvuti taga need samad noored, kes kunagi on lennanud ellu suurte ootustega ja esime pettumusega kapseltanud ennast oma arvuti taha. Lugupeetud mõttegeeniused ja solvajad olgu milline aeg tahes aga uue kooli valmimine Haapsalus on ja jääb suureks sündmuseks meie eluajal – Äkki käivad teie lapselapsed selles koolis ja suudavad rohkem uhkust tunda selle koolimaja üle.
T. Valdo

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Kooliharidus matsi ei riku!

K.S
3 aastat tagasi

Isegi õllepudel avatakse vahetult enne tarvitamist, seda teab lapski…Aga küllap on härrasrahva aeg pisut teistmoodi planeeritud ja jätgmine nädal juba teised avamised kus oma rasvaste lõugade vahele head-paremat sisse toppida, veinikest libistada ja ennast ülistada….

HG vilistlane
3 aastat tagasi

Õpilasi ei võinud siis sisse lasta? Kes peaks nagu rohkem pildis olema? Bojaarid ja tšinovnikud lakuvad haridustemplis alkoholi ning maiustavad suupistetega ja lapsed saadetakse peale rongkäiku tagurpidi vana majja tagasi. Tõepoolest, Brežnevi aeg või tänapäev – ei mingit vahet.

oh õudust
3 aastat tagasi

mis on õhumüüjal asja teadustempli avamisele, keskaeg ammu möödas

mustronk
3 aastat tagasi

Nagu ikka koolimaja avamine pidulaud lookas vein voolab ametnikud läbustavad head paremat sisse, pildid lastest õues ainult ega ometi neid saa sisse lasta, tulgu teisel päeval…

Karilaiul
3 aastat tagasi
Reply to  mustronk

on nii kiire olnud, et pintsak maika särgi peale ja pittu, Suklesel on kauem aega olnud ja vähemalt on välimus uue kooli avamiseks enam- vähem. Lastele oleks võinud pika tordi õue teha, et ka nemad peost osa saaksid, muidu ainult marssimise rõõm lippudega, nagu nõuka ajal, aga ülemused miilustavad veini ja hea ja paremaga