0

Rannarootsi muuseumis esineb torupillimängija

Torupillimängija Merike Paberits. Foto: erakogu

Laupäeval on Rannarootsi muuseumis taas pärimusmuusikakohvik, kus esineb torupillimängija Merike Paberits.

Lisaks torupillile mängib Paberits ka flööti, parmupilli ja pikkvilet.

Pärimuskohvikus räägib Paberits kuidas ta pärimusmuusika juurde jõudis ning milline on muusikuamet. Samuti tuleb juttu tema pillidest. Eriti suure entusiasmiga jutustab Paberits torupillist, mille auks on tal plaanis anda 50 soolokontserti üle Eesti.

Merike Paberits on vabakutseline muusik ja pilliõpetaja, kes on õppinud Viljandi kultuuriakadeemias pärimusmuusika interpretatsiooni erialal. Lisaks on Merike arendanud oma muusikalist silmaringi osaleja ja õpetajana Eesti, Sloveenia, Prantsusmaa ja Palestiina etno laagrites ning olnud vahetusõpilane Göteborgi muusika- ja teatriakadeemias maailmamuusika erialal.

Pärimusmuusika kohvik on Rannarootsi muuseumis laupäeval kell 12-14.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz