Umbaia krundid läksid müüki

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Noarootsi osavallavanem Aivo Hirmo loodab, et Umbaia krunte ostavad pered, kes sinna ka elama tulevad. Urmas Lauri
Noarootsi osavallavanem Aivo Hirmo loodab, et Umbaia krunte ostavad pered, kes sinna ka elama tulevad. Urmas Lauri

Lääne-Nigula vald pani sellest nädalast osta.ee oksjonikeskkonnas müüki 14 Pürksi ja Österby vahel asuva Umbaia arenduse krunti.

Kruntide hinnad algavad 10 000 eurost, kuid kõige suurema krundi alghind on 15 000 eurot. Reede õhtuks ühtegi pakkumist kruntidele veel tehtud polnud, kuid Noarootsi osavallavanema Aivo Hirmo sõnul on 15 inimest end huvilistena registreerinud.

Huvilistel on olnud võimalus kruntidega tutvumas käia, sest kinnisvaraportaalides on info nende peatsest müügist olnud üleval üle kuu aja.

Umbaia arendus on praegu Lääne-Nigula valla suurim ja ka ainus kinnisvaraarendus – 14 ühe kuni poolteise hektari suurust elamukrunti on välja mõõdetud vallale kuuluval maal ning vald on nii oma raha eest kui ka investeeringutoetusega arenduses lubanud välja ehitada kruusatee ja elektriga liitumise kuni krundi piirini. Vesi ja kanalisatsioon tuleb rajada krundiomanikel ise.

Umbaia kruntide oksjon osta.ee keskkonnas lõpeb 21. septembril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Asjakohane
3 aastat tagasi

Umbaia tähendabki umbeläinud toruvärki

kodanik
3 aastat tagasi

Kus selle müügi kohta infot saab?

Sass S
3 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Selleks on Sul arvuti .

kruusatee
3 aastat tagasi

tänapäeval,ilme vee-ja kanalisatsioonita, super perspektiiv