Huvisõidurong Peetrike teeb laupäeval Euroopateemalisi erisõite

Sel laupäeval, 5. septembril toimuvad huvisõidurongiga Peetrike Euroopateemalisi erisõidud. Kell 12, 13 ja 14 algavatel sõitudel kõneleb Jüri Kuuskemaa Euroopaga seotud ajalooliselt põnevatest faktidest ja kohtadest Haapsalus.

Erisõidud on tasuta, kuid enne reisi tuleb end sõidule registreerida – ennetamaks olukorda, kus kõik soovijad rongile ei mahu.

Euroopa-eri sõite korraldab Europe Direct Läänemaa, kes soovib tutvustada läänlastele oma tegemisi ning juhtida inimeste tähelepanu sellele, et neil on võimalus saada Haapsalus nii Euroopa Liidu alast teavet kui ka trükiseid.

Europe Direct Läänemaa teabekeskus kuulub Euroopa Komisjoni poolt loodud üle-euroopalisse teabekeskuste võrgustikku. Teabekeskuse põhiülesanne on edastada kohalikule elanikkonnale informatsiooni Euroopa Liitu puudutavates küsimustes.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
valge daam
3 aastat tagasi

Ja kus ning millisel kontaktil saab registreerida, palun teavet