2

Huvisõidurong Peetrike teeb laupäeval Euroopateemalisi erisõite

Sel laupäeval, 5. septembril toimuvad huvisõidurongiga Peetrike Euroopateemalisi erisõidud. Kell 12, 13 ja 14 algavatel sõitudel kõneleb Jüri Kuuskemaa Euroopaga seotud ajalooliselt põnevatest faktidest ja kohtadest Haapsalus.

Erisõidud on tasuta, kuid enne reisi tuleb end sõidule registreerida – ennetamaks olukorda, kus kõik soovijad rongile ei mahu.

Euroopa-eri sõite korraldab Europe Direct Läänemaa, kes soovib tutvustada läänlastele oma tegemisi ning juhtida inimeste tähelepanu sellele, et neil on võimalus saada Haapsalus nii Euroopa Liidu alast teavet kui ka trükiseid.

Europe Direct Läänemaa teabekeskus kuulub Euroopa Komisjoni poolt loodud üle-euroopalisse teabekeskuste võrgustikku. Teabekeskuse põhiülesanne on edastada kohalikule elanikkonnale informatsiooni Euroopa Liitu puudutavates küsimustes.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
valge daam
valge daam

Ja kus ning millisel kontaktil saab registreerida, palun teavet

link
link
wpDiscuz