Lääneranna abivallavanemaks saab Ene Täht

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Ene Täht. erakogu
Ene Täht. Erakogu

Lääneranna valla haridus- ja kultuuritööd hakakb 1. septembrist juhtima endine Pärnu linnavalitsuse haridusosakonna juhataja Ene Täht.

„See on täiesti minu valdkond,” ütles Täht Lääne Elule.

Tähel on kohaliku omavalitsuse töö kogemusi 15 aastat. Ta töötas Pärnu linnavalitsuse haridusosakonna juhatajana. Kaheksa aastat oli ta Lavassaare vallavanem. Täht on olnud Lavasaare lasteaia-algkooli direktor ja Pärnu lastekodu diektori asetäitja.

„Täht vastas kõige paremini konkursi tingimustele,” ütles Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets. Komisjon valis Tähe välja 24 kandidaadi seast, mis on rekordarv avaldusi vallaametniku kohale. „Vestlesime neist kuue kandidaadiga,” ütles Pikkmets.

Lääneranna vallavalitsuse liikme Tiina Lobja sõnul olid kõik kuus tugevad kadidaadid.

Täht on lõpetanud Tartu pedagoogilise kooli klassiõpetaja ja Pärnu kolledži sotsiaaltöö eriala ning õppinud maaülikoolis loodusturismikorraldust.

Lääneranna senisest abivallavanemast hariduse ja kultuuri alal Andres Annastist sai Saarde valla võimupöörde järel sealne vallavanem.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Oleks
3 aastat tagasi

soovind lugeda mida see proua oma tööelus korda on saatnud,

olesk
3 aastat tagasi
Reply to  Oleks

Usutavasti internetist leiab, kui vähegi soovi ja aega on 🙂

Milvi
3 aastat tagasi

Lihulasse jälle võõras otsustaja.

Mati Põdra
3 aastat tagasi
Reply to  Milvi

Oskate äkki nimetada mõne valdkonnapädeva kohaliku nime?