Virtsu kaunimaks koduks tunnistati Sepa Viki maja

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Virtsu arenguseltsi kultuurijuht Raul Targamaa kaunimale kodule omistatud sildiga. Foto: Urmas Lauri
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 10
Virtsu arenguseltsi kultuurijuht Raul Targamaa kaunimale kodule omistatud sildiga. Foto: Urmas Lauri

Virtsu arenguselts kuulutas tänavuseks Virtsu kaunimaks koduks Karin Kundlale kuuluv Sepa Viki maja Majaka tänavas.

Auhinna, Virtsu sümboolikaga metalltahvli andsid üle arenguseltsi kultuurijuht Raul Targamaa ja ettevõtja ning Lääneranna volikogu liige Mardo Leiumaa, vahendas Maris Raudsepp.

Sel aastal kuulusid hindamiskomisjoni Riste Noor, Helgi Täht, Maarika Maas, Diana Vatsfeldt ja Raul Targamaa. Komisjon külastas kodusid 8. juulil ja kokku vaadati lähemalt kaheksat majapidamist. 

Külastuse ajal hinnati vaadet tänavalt, üldist heakorda, haljastust, stiilsust ja looduslike elementide ärakasutamist koduaia kujundamisel.

Komisjon leidis, et kõige paremini vastas hindamise kriteeriumitele ja tunnistati seetõttu ka esikoha vääriliseks KLarin Kundlale kuuluv eramu Majaka 22, mis on Virtsus tuntud ka kui Sepa Viki maja.

Komisjoni poolt väärivad veel äramärkimist majapidamised Metsa tänaval (Olev Kaas), Linnamäe teel (Raul Loos), Rahu tänaval (Veera Päärson) ja Uus tänaval (Liivi Pank).

Virtsu Arenguselts korraldab iga aasta  heakorrakonkurssi “Kaunis Virtsu” ja tunnustab sellega kõige kaunimat majapidamist Virtsu alevikus. Lisaks uhkele tiitlile saab võitja ka Virtsu sümboolikaga metalltahvli.

Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments