0

Galerii: nädalavahetuse torm nõudis Läänemaal üle 30 puu

Haapsalu Linnahooldus tegeleb tormikahjude likvideerimisega veel mitu päeva. Arvo Tarmula

Nädalavahetuse torm nõudis Läänemaal hulganisti puid ning tööd jagus nii Linnahooldusele kui ka päästeametile.

Päästeamet sai laupäeval Läänemaale 23 väljakutset, kus tuli eemaldada teele kukkunud puid.

Haapsalu Linnahoolduse juht Krista Vilta ütles, et torm andis ka neile piisavalt tööd ning tormikahjude likvideerimisega tuleb tegeleda veel mitu päeva. Väiksemaid oksi, mida teelt koristada tuli, Vilta kokku ei lugenudki, kuid parkidest kukkus Haapsalus ümber kümmekond puud. Kohe tormi alguses tuli eemaldada kergliiklusteele kukkunud puu. „Neid oli igas linna nurgas,” ütles Vilta.

Homme või ülehomme on Linnahooldusel plaanis minna korrastama Ridala kalmistut, kus kukkus ümber 2-3 puud.

Arvo Tarmula fotod

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz