Politsei tabas nädalavahetusel kolm roolijoodikut ja ühe narkojoobes juhi

Möödunud nädala jooksul korraldasid politseinikud kokku kolm autojuhtide kainuskontrolli, mille käigus tabati neli roolijoodikut.

9. juuli õhtul kontrollisid politseinikud ja abipolitseinikud 83 autojuhi joovet.Kontrolli käigus tabasid politseinikud ühe narkootilise aine tarbimise kahtlusega autojuhi, kelle võimalik narkojoove selgitatakse ekspertiisis. Autos olnud kaasreisijal tuvastas politsei narkootilise aine tarbimise ja talle määrati kiirmenetlusega rahatrahv narkootilise või psühhotroopse aine ebaseadusliku käitlemise eest väikeses koguses. Samast autost leidsid politseinikud kilekoti rohelise puruga, mis saadeti ekspertiisi.

10. juulil kontrollisid politseinikud 209 sõidukijuhi kainust, mille käigus tabati kolm alkoholi tarvitanud juhti. Neist kahe suhtes alustas politsei väärteomenetlust ja ühe suhtes kriminaalmenetlust. Järgmisel päeval kontrollisid politseinikud samuti autojuhtide kainust, seekord kokku 224 sõidukijuhti, mille käigus rikkujaid ei tabatud.

Nädala jooksul registreeriti Läänemaal kokku kaks vägivallakuritegu, neist ühel juhul sai 12. juulil politsei teate, et 58-aastane mees lõi 51-aastast naist, kes sai viga.

Lisaks sai politsei väljakutse, kus joobes mees ei tahtnud leppida asjaoluga, et lähedased ei anna talle mootorsõiduki võtmeid. „Olukord lahenes kohapeal, juhtumiga tegeleb edasi piirkonnapolitseinik,” ütles Haapsalu politseijaoskonna arestimaja juhtivpolitseinik Anneli Sirel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments