Lääne Teed hakkab kohalikke teid remontima

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kuuse tänava kergliiklusteed ehitanud Lääne Teed jätkab Haapsalu tänavate hooldamist järgmisel kolmel aastal. Urmas Lauri

Lääne Teed panevad Haapsalu teed mustkatte alla. Urmas Lauri

Haapsalu linnavalitsuse hinnaküsimisele kruuskattega kohalike teede teekatete remondiks tegi pakkumise ainukesena Lääne Teed OÜ. Läinud kolmapäeval kinnitas Haapsalu linnavalitsus hanke tulemused.

Haapsalu linnakeskkonnanõunik Ailar Ladva põhjendas vähest huvi tööde kohaliku iseloomu ja väikse mahuga. „Ega meil siin väga palju kohalikke ettevõtteid ju polegi, kellel on teetöödeks vajalik kvalifikatsioon olemas,” nentis ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
naftabaas
3 aastat tagasi

Äkki saaks sel korral ka selle jupikese tolmuvabaks, mis Raudtee tänavalt läheb üle raudtee otse naftabaasi juurde?? Kui vihma sajab on sealsest ookeanist võimatu kuiva jalaga läbi saada.

Kai
3 aastat tagasi

Kas Lääne Teed ootavad uuesti Kullamaa ja Suure Lähtru teeristis avariid.Väikse autoga peab päris teele välja sõitma, et näha Martna ja Palivere poolt tulevat autot.Rohi jälle pikk.

Sass S
3 aastat tagasi
Reply to  Kai

Pole Lääne Teede objekt .Helistage 1510

Arvos
3 aastat tagasi
Reply to  Kai

Rohi on seal aastakümneid pikk olnud ja kuni eelmise aastani osati seal sõita sellegipoolest.