Läänemaa haiglal on uus ravijuht

Alge vare. Foto: Arvo Tarmula

Kolmapäevast alustas Läänemaa haigla uue peaarstina kirurg Edvard Garder, aprilli keskpaigast on haiglal ka uus ravijuht – lastearst Alge Vare.

Varem Haapsalus lastearstina ja vahepeal Tallinna lastehaiglas töötanud Vare ütles, et teda tõi kodulinna tagasi väljakutseid pakkuv uus töö. Vare on siin alustanud ka lastearsti vastuvõtte.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
J H
3 aastat tagasi

Kas uue ravijuhiga tuli ka uus perekonnanimede kirjutamise tava? 😀

rõõmustan
3 aastat tagasi

Ainult rõõmustav on see. Aeg on ammugi muudatusteks ,saavad ehk tänu uuele ravijuhile ka need nn.eeljärjekorra hämarad vastused registratuuris lahenduse.
Eriti on tore ,et ometigi üks tõeliselt pediaatriks õppinud tohter on olemas.mitmete emade kommentaaridest on kuulda olnud, et praegu nn. lastearstid kes vastuvõtte beebidele jne teevad polegi tegelikult lastearstid.
Kaasaegsel kõrgetasemelise meditsiini tasemel ei tohiks see ikka päriselt nii olla

Jüri
3 aastat tagasi
Reply to  rõõmustan

Katrin Raidla on juba oma 30 aastat pediaatrina töödanud. Kunagi alustas dr. Laurimaa käe all. Mis teistest arstides te veel räägite? Dr. Briljova on ka pediaater,aga tema nüüdseks perearst.