Haapsalu Golfikeskuse detailplaneeringu osaline kehtetuks tunnistamine

oie.riives

oieri60@gmail.com

Haapsalu linnavolikogu tunnistas 19.06.2020 istungil otsusega nr 206 osaliselt kehtetuksHaapsalu linnas, osaliselt Valgevälja, osaliselt Vilkla, osaliselt Mägari ja osaliselt Väike-Ahli külades 129,5 ha suurusel maa-alal paikneva golfikeskuse detailplaneeringu, kuna kinnistute omanik soovis planeeringu elluviimisest loobuda.
Detailplaneeringu eesmärgiks oli golfiradade ehitamine, niisutussüsteemide rajamine, klubihoone ja 109 elamukrundi ehitusõigus, juurdepääsuteede ning tehnovõrkude ja –rajatiste asukoha määramine. Tänaseks on maa-alal moodustatud 11 elamukinnistut ja nende juurdepääsutee, mille osas jääb detailplaneering kehtima. Koostatud on golfiradade projekt, rajati golfiväljak ning 2 abihoonet. Enamus planeeringualast on jätkuvalt kasutuses põllu- ja metsamaana. Kehtima jäävat detailplaneeringu osa on võimalik iseseisvalt ellu viia.

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments