Halb ilmaennustus lükkas laupäevaks planeeritud pikniku edasi

Piknik toimub promenaadil. Arvo Tarmula
Piknik toimub promenaadil. Arvo Tarmula

Laupäeval plaanis Haapsalu linn korraldada promenaadil pikniku, kus saanuks proovida Läänemaa kohvikute toodangut ning kuulata muusikat, kuid see lükkub halva ilma tõttu edasi.

„Me ei saa ilmaennustuse vastu, mis lubab laupäeval terve päev sadu,“ ütles Läänemaa turismijuht Annika Mändla.

Kuna tegemist on vabaõhuüritusega, siis ei saa Mändla sõnul vihmaga seda elamust, mis neil plaanis oli. „Soovime pakkuda maitseelamusi kõige romantilisemas kohas Haapsalu promenaadil ja kuulata mõnusat muusikat,“ ütles Mändla.

Mitmed Haapsalu kohvikud pakkusid piknikule kaasa piknikukorve ning esinema pidi ansambel Swinging Sister & Boys, kus bassil mängib Margus Minn, klahvidel Rain Rämmal, trummidel Ahto Abner, klarnetit ja saksofoni mängib Madis Kari ja solist on Maris Aljaste.

Vihmase tõttu piknik ära ei jää, vaid lükkub edasi 24. juulisse ning toimub plaanitud viisil. Mändla loodab, et juuli lõpus on parem ilm.

Mändla sõnul andis pikniku korraldamiseks tõuke Läänemaa maitsete aasta, kuid sobib ideaalselt ka Haapsalu ja tänavuse aastaga kokku ehk inimesed saaavad olla koos oma seltskonnaga ja teistega vahet hoida.

Mändla lootis, et piknikust saab traditsioon.

Pikniku korraldavad Haapsalu linn, SA Läänemaa ja MTÜ Kodukant Läänemaa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Muskin
3 aastat tagasi

Tore, et huvitavaid üritusi soovitakse teha, aga lgp. Ajakirjanik võiks ikka niipalju õigekirja osata, et mitte kirjutada osa artiklist olevikus, osa minevikus,
samas ÜRITUS ise pole veel toimunudki

Ennustaja
3 aastat tagasi

Mis siis nüüd halb oli. Kas see, et ennustati vihmast ilma või siis ennustati halvasti? Vihm ei saa iseenesest halb olla.

Mnjaa
3 aastat tagasi
Reply to  Ennustaja

Mis siis nüüd arusaamatuks jäi? Kas see, et eeldatava vihmaga on halb vabas õhus piknikku pidada?

Ennustaja
3 aastat tagasi
Reply to  Mnjaa

Kõik jäi segaseks.

iseenesest
3 aastat tagasi
Reply to  Ennustaja

väga kurb, kui midagi aru ei saa.