2

Galerii: Paliveres olid kettagolfi võistlused

Täna pidas spordiliit Jõud Palivere spordikeskuses kettagolfi võistlusi.

Võistlus koosnes kahest voorust, kus mõlemas tuli võistlejatel kõik 18 rada läbimängida. Vähimate visetega läbis raja  Marko Narits, kes läbis mõlemad voorud kokku vaid 91 viskega.

Juunioride kategoorias võitis 98 viskega Tanel Toomemägi, naiste kategoorias oli parim 110 viskega Maris Perendi. Seenioride ehk 1980. aastal või varem sündinute seas oli meestest parim 100 viskega Eero Peterson ja naistest 117 viskega Heidi Talumaa

Kokku oli võistlusel 75 osalejat üle Eesti.

Malle-Liisa Raigla fotod

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Korraldaja
Korraldaja

Veidi põhjalikum lugu Palivere Turismi- ja Tervisespordikeskuse discgolfi pargis toimunud ESL Jõud discgolfi meistrivõistlustest saab lugeda spordikeskuse FB-s: https://www.facebook.com/paliverekeskus/posts/3320306628021453
Tulemused: https://discgolfmetrix.com/1337956

Kas
Kas

põhjalikumalt ei ole tõesti võimalik kirjutada…

wpDiscuz