Galerii: Haapsalu vanalinn muutus imperaatorlikuks kuurordiks

Pühapäeval kõlavad kodanike torni juures Tšaikovski ja tema kaasaegsete vene heliloojate teosed.

Sel nädalavahetusel oleks pidanud toimuma Tšaikovski festival, mis koroonaviiruse tõttu ära jäi. Selle asemel on Haapsalu vanalinn muutunud imperaatorlikuks kuurortiks, kus Karja tänaval saab osta Emme Köögi valmistatud tšeburekke, pelmeene ja boršisuppi.

Samuti on väljas 2017. aasta Graafilise disaini festivalil olnud Moskva tudengite installatsioon.

Pühapäeval kell 12, 13 ja 14 on kodanike torni juures Peterburi muusikasalong, kus esinevad viiulil Triinu Piirsalu ning klaveril Tähe Lee Liiv. „Unustamatud meloodiad helisevad värskelt ja kirglikult, umbes nii, nagu need Peterburi aristokraatlikes salongides kõlada võisid,” ütles Eesti Kontserdi produtsent Tuuli Metsoja.

Arvo Tarmula fotod

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments