Palivere pritsumaja sai kukega tuulelipu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Pritsumeeste fänniklubi jälgis puude all põnevusega, kuidas tornikuppel paika seati. Urmas Lauri

Palivere vabatahtlike päästjate uuele pritsukuurile tõsteti võidupühal paika tornikiiver ja sellega pandi hoone välitöödele pidulik punkt. Vanast lobudikust on saamas Palivere külakeskus.

Vabatahtlikud ehitavad toetajate abiga Palivere alevikus asuvat vana pritsukuuri ümber aasta ringi kasutatavaks komandoks, kus on rohkem ruumi nende masinatele ja parema asukoha tõttu ka kiirem reageerimisaeg.

Pritsumaja on aleviku sissesõiduteel vana Tallinna maantee ääres. „Kui selle esise ka korda saab, siis on ta lõpuks küla esindusplats,” oli Lääne päästekeskuse Hiiu-Läänemaa päästepiirkonna juhataja Hannes Aasma tehtuga ülimalt rahul.

„Torn sai peale, süda põksub siiamaani,” ütles MTÜ Priitahtlikud Pritsumehed juhatuse liige Risto Roomet. „On olnud üks äraütlemata tore aasta. See vabatahtlik töö, see panus, mis siia pandud on, see on meeletu. Sügav kummardus kõigile!”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments