Politsei tuvastas reidi käigus viis joobes juhti

Täna hommikul kontrollis politsei Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla 61. kilomeetril sõidukijuhtide kainust.

Ligi kolme tunni jooksul kontrollisid kolm abipolitseiniku ja 11 politseinikku 551 sõidukijuhi seisundit. Liiklusest tuli kahjuks kõrvaldada viis alkoholi tarvitanud sõidukijuhti, kelle suhtes alustati väärteomenetlust. „Kutsun siinkohal inimesi üles tarbima alkoholi mõistlikult ja vastutustundlikult. Igal seltskonnal võiks olla üks kaine juht, kes hoolitseb teiste eest ja vajadusel toimetab väsinud pidulised koju,“ ütles Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juht Meelis Laurmann.

„Hea sõidukijuht, palun varu alkoholi tarvitades puhkamiseks piisavalt aega ja veendu enne rooli istumist, et oled kaine. Kui puhkamiseks võimalust ei ole, tarbi jooke, mis ei sisalda alkoholi. Nii saab igaüks panustada sellesse, et liiklus on meie kõigi jaoks turvaline,“ lisas Laurmann.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Covid
3 aastat tagasi

Suur hulk mõrtsukaid liikluses,aastateks laod ära võtta ning auto konfiskeerida.

Triibik
3 aastat tagasi

E.maakeeli -ringi sõitis tegelikult vähemalt 50. Kas oma mõistus tõesti ei võta,et trahviraha eest saaks vajadusel vähemalt aasta taksot tarvitada. Lisaks muud jamad…🤥