Läänemaa JK sai esiliiga B-s teise võidu

Läänemaa jalgpalliklubi sai esiliiga B-s teise võidu, kui alistas Viimsi jalgpalliklubi 2:1.

Pühapäeva õhtul Haapsalu staadionil toimunud mängus alustasid läänlased väravatega. 8. minutil lõi värava Indrek Nõulik ja 25. minutil Hans Joosep Tammerik. Mängu 31. minutil lõid ka vastased ühe värava. Seisuga 2:1 läksid mängijad poolajale.

„Esimesel poolajal olime hästi mängus sees ja sellest tuli ka tulemus,” ütles Läänemaa JK peatreener Theimo Tülp.

Mängu teisel poolajal ühtegi väravat ei löödud. Küll aga oli Tülbi sõnul teisel poolajal siiski oht, et võiduseis antakse käest, kui vastastel oli penalti võimalus. „Õnn siiski naeratas meile ja tõime kolm punkti koju,” ütles Tülp.

Tänu teisele võidule tõusis Läänemaa JK B esiliiga edetabelis kaheksa punktiga 8. kohale ja edestab JK Tabasalu ning Rakvere JK Tarvast. Edetabelit juhib 16 punktiga Tartu JK Welco, talle järgneb 15 punktiga Nõmme Kalju.

Läänemaa jalgpalliklubi järgmine mäng on pühapäeval Haapsalu linnastaadionil JK Tallinna Kalev U21 vastu, kes on praegu edetabelis kolmas.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments