Jaama ringristmik on nõuetekohaselt liiklusmärkidega tähistatud

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jaama ringristmik raudteejaama poolt tulles. Foto: Urmas Lauri

Kuigi rekonstrueeritav Jaama tänav on liiklejatele avatud, tuleb seal sõites olla ettevaatlik, sest näiteks ringristmikul sõites võib osade liiklusmärkide puudumise tõttu tekkida ohtlikke olukordi, kirjutas Lääne Elu eile.

Ehitusobjekti peatöövõtja Lääne Teed töödejuhatajale Karli Ots ütles, et kuigi liiklusmärgid on ristmikul igale mahasõidule ette nähtud, pole tõepoolest osasid statsionaarselt liiklusmärke veel jõutud üles panna. „Paneme ajutised märgid üles,” lausus Ots.

Täna on ringristmik nõuetekohaselt liiklusmärkidega tähistatud.

Vt ka: “Galerii: Jaama ringristmik on liiklejaile ohtlik

Jaama ringristmik Tallinna poolt lähenedes. Foto: Urmas Lauri
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments