Nädalavahetustel pääseb lossiplatsile vaid Ehte tänavalt

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 6
Trassitööde tõttu Kooli tänavalt lossiplatsile ei pääse. Malle-Liisa Raigla

Nädalavahetuseti, kui on Haapsalu Karja tänav suletud, pääseb autoga lossiplatsile vaid Ehte tänavat mööda, sest Kooli tänaval on kaevetööd.

„Ehitaja lubas enne jaanipäeva valmis saada,“ ütles Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus. Siis pääseb autoga liiklema ka Kooli tänavat mööda. Praegu käivad trassitööd Kooli ja Väike-Mere nurgal. Kooli tänavale on alates Linda tänava ristmikust sissesõit keelatud.

Parbus lubas, et viidad, kuidas lossiplatsile pääseb, tulevad nii Vaba tänavale, Viieristile kui ka Kalda tänavale.

Parbuse sõnul kohvikutel nädalavahetustel kaubavedu ei ole, kaubapäev on kolmapäev. Seetõttu ei tohiks tänava sulgemine neid ka segada.

Lossiplatsilt ära pääseb autoga vaid Jaani tänavat mööda.

Malle-Liisa Raigla fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pelsot
3 aastat tagasi

Mis mõttes kaubapäev on kolmapäev? Ma saadan oma laost Haapsalu kauba kolmapäeva õhtul ära ning kohale toimetatakse see neljapäeval.

Fjo
3 aastat tagasi

Tegelikult on see Ehte kandi liiklus korraldus üldse huvitav. Nv saaks mendid kuu normi täidetud kui viitsiks ntx mängu tn passida. Ehtest sinna keerata ei tohi aga iga teine-kolmas seda teeb jne. Keelumärgid tuleks panna nende tänavate otsa ja rahu majas. Aga ilmselt raha selleks ei ole.

Vaim
3 aastat tagasi

Löpuks on ka jalakäijate ohutusele mõeldud ja väike osa vanalinnast suletud. Ja nii võiks suve lõpuni jääda -ära on tüüdanud tolm ja motikate müra seal.

Kodanik
3 aastat tagasi

Ehte tänaval peaks politsei passimas hakkama käima. Minu teada on seal ühesuunaline tee. Ja Ehtest lasteraamatukogu poole ka üks suund. Mitmed autojuhid teevad seal selliseid sõite, et oi oi. Arvatakse, et kui politseid parasjagu liikvel pole, siis savi. Sõidan mis pidi tahan neil tänavatel.

K.S
3 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Ongi savi…

Kodanikule
3 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Ehte tänav ei ole ühesuunaline tänav. Ainuke märk mis teeb selle “ühesuunaliseks” on Ehte 3 maja kõrval kohustusliku sõidusuuna märk mis kohustab sõitma noolega osutatud suunas.

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  Kodanikule

Jalgratturitele jah ei ole. Noorteka poolt tulles võid sa ainult otse minna lasteaia poole või vasakpöörde teha. Või on Ehte tänav nüüd kahe suunaliseks tehtud mootorsõidukitele?