0

Lasteraamatukogu alustab juulist suveüritustega

Haapsalu lasteraamatukogu alustab 1. juulist taas suvise üritustesarjaga „Suvi lasteraamatukogu Iloni aias”.

Igal kolmapäeval kell 11 on lasteraamatukogu õues jutu-, mängu- ja meisterdamistund, kus raamatukogu töötajad tutvustavad lastele uuemat ja vanemat, eesti ja välismaa lastekirjandust, mille juurde kuulub ka lugude jutustamine, mängimine ja meisterdamine. Sarnaselt eelmisele suvele on sel suvel tundidesse oodata mitmeid põnevaid külalisi.

Suvised üritused lasteraamatukogus on kujunenud omamoodi kohtumispaigaks Haapsalus suvitavatele lastele, kes kohtuvad siin vanade sõpradega või leiavad uusi.

Jutu-, mängu- ja meisterdamistunnid kestavad 19. augustini ja on kõigile huvilistele tasuta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz