0

Kiltsis oli avarii

30. mail kell 13.06 oli Kiltsi külas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel avarii, kus põrkasid kokku sõiduauto ja mootorratas.

Esialgsetel andmetel juhtus õnnetus, kui Rohuküla suunas liikunud sõiduauto Volvo, mille roolis oli kaine ja vastava kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust omav 57-aastane mees, oli lõpetamas vasakpööret, kui Rohuküla poolt Haapsalu suunas liikunud mootorratas sõitis sõiduautole tagumise nurga pihta. Kokkupõrke tagajärjel kukkus mootorrattur rattalt maha. Mootorrattast juhtis 38-aastane naine, kes oli samuti kaine ja omas mootorratta juhtimisõigust. Mootorrattur sai viga ja toimetati haiglasse.

Päästjad katsid õlilaigud absorbentainega ning puhastasid tee ja teisaldasid mootorratta ohutumasse paika.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz