1

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 26. mail

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalu perearsti konkurss kukkus taas läbi

Haapsalu perearstikonkursile, mille tähtaeg oli 12. mai, ei laekunud ühtegi avaldust, mis tähendab, et järjekordne konkurss on järjekordselt läbi kukkunud.

Graafiline disain vallutab kultuurikeskuse

Konkursi töid saab laupäevast näha Haapsalu linnagaleriis. Festivali peakorraldaja Marko Kekiševi sõnul on tänavune teema „Contact/Ühendus” – seda hoolimata tõigast, et konkurss toimus just märtsis-aprillis, mil kogu maailmas möllas koroonaviirus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Hullumaja puhvet
Hullumaja puhvet

Ja mitte üks piuks sellest, et Sukles 26 inimest koondas. Tabuteema?

wpDiscuz