Rimi müüs alkoholi joobes inimesele

Laupäeva hommikul jäid mõned inimesed Haapsalu kunagise Säästumarketi ukse taha sissepääsu ootama, sest poepidaja lubab majja vaid 15 ostjat. Esmaspäeval oli poe ees vaikne, vaid müüja pani ukse alla uusi hoiatussilte. Andrus Karnau

Haapsalu Mini Rimi kliente pahandab, et joobes inimestele müüakse seal alkoholi. Andrus Karnau

Haapsalu elanik Andres Auväärt kurtis, et Haapsalu Mini Rimis müüakse alkoholi nähtavas joobes inimestele, kes ka teisi segavad.

„Näiteks eile oli kord, kui umbjoobes mees oli järjekorras, tal oli kõigile midagi öelda,” kirjeldas Auväärt teisipäeval.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
koroonika
3 aastat tagasi

vau. Paistab, et Lääne Elu on palganud omale ajakirjanikke Lugejakiri.ee portaalist 😀

Enriko
3 aastat tagasi

Säästukas pole enam ammu juba turvameest. Mina ka ei soovitaks naiskassapidajatel joodikutega maid jagama hakata või lasta end nende poolt avalikult mõnitada. Küll aga soovitan kassa juurde panna videokaamera ja kui keegi kraaklema hakkab, see pärast eelhoiatust käivitada. Lumehelbekeste ühiskonnal, kus isegi avalikult möllavad kurjategijad on ’isikuandmete kaitse seaduse’ all sisuliselt karistamatud, võiks lõppeda.

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Enriko

Kassade salvestus ju toimib!

võtab oma kauba ja lahkub
3 aastat tagasi

Vabadus kõigil. Kes tahab osta, see ostku. Kaaskodanike häirimine on sootuks teine asi, siis tuleb politseil sekkuda. Kaupmees ei peaks küll hakkama joovet tuvastama.

Eestlane
3 aastat tagasi

Väga tihe vaatepilt erinevates poodides!

elisa
3 aastat tagasi

Pühapäeval oli Haapsalu tänavatel tõesti palju joodikud.

Pelsot
3 aastat tagasi

Olen omal ajal ostnud täis peaga kärakat Taebla poest, Haapsalu kaubamajast, Jaama poest. Kindlasti ka Käbi poest (on see veel lahti?) Praegu enam Haapsalus ei ela ja kärkunni ostan täis peaga Tallinnast või selle lähiümbrusest. Mitte kunagi pole keegi mind keelanud. Kui naine välja arvata.

Nimi
3 aastat tagasi

lihtsam on joodikule see pudel müüa kui temaga seal taidlema hakata ilmselt.

Nojah
3 aastat tagasi
Reply to  Nimi

lihtsam on oma vara pätile ära anda, kui taidlema hakata.

Imelik
3 aastat tagasi

Jah…. aga selleks veendumises ja tõestamiseks tuleb kutsuda politsei. Vastasel korral ei ole müügist keeldumine seaduslikult põhjendatav.
“Joobeseisundile viitavate tunnuste esinemist või mitteesinemist kontrollib politsei või seaduses sätestatud juhul muu korrakaitseorgan”
allikas- määrus “Joobeseisundile viitavate tunnuste loetelu ja nende tunnuste esinemise või mitteesinemise tuvastamise viisid”

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Imelik

võibki kutsuda ju, see disiplineerib koheselt joodiku, järgmine kord ei julge tulla täis peaga enam räuskama poodi. Joodikud on üldiselt arad loomad. Põhjanaabrite juures see toimib kenasti, miks mitte ei peaks toimima meil!?

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Agu

Toimiks ka meil, kui politseil oleks kiiremad autud!

jah
3 aastat tagasi

see suht levinud nähtus.Mitte et see nüüd õige oleks.

Nimi
3 aastat tagasi
Reply to  jah

Just ja mitte ainult seal poes.