Tänavune Valge Daami etendus toimub

Möödunud aastal taaslavastus „Haapsalu ledend”. Arvo Tarmula

Augustis tuleb traditsiooniline Valge Daami etendus, mida nägi üle aastate ka möödunud aastal.

„Valge Daami suveteater mängib 6.–9. augustil algusega kell 22 Paul Kilgase näidendit „Haapsalu legend” Annabel Triebstockiga peaosas,” ütles lavastaja Anneli Aken. „Sel suvel peavad külastajad lihtsalt arvestama, et pääsmeid saab müüa tõepoolest vaid piiratud arvu ning mõistlik on osta need eelmüügist – reedel või laupäeval spontaanselt kohale sõites ei pruugi enam mahtuda.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Kägu
3 aastat tagasi

Väga hea uudis! Selleks ajaks on olukord kindlasti palju parem.