1

Tänavune Valge Daami etendus toimub

Möödunud aastal taaslavastus „Haapsalu ledend”. Arvo Tarmula

Augustis tuleb traditsiooniline Valge Daami etendus, mida nägi üle aastate ka möödunud aastal.

„Valge Daami suveteater mängib 6.–9. augustil algusega kell 22 Paul Kilgase näidendit „Haapsalu legend” Annabel Triebstockiga peaosas,” ütles lavastaja Anneli Aken. „Sel suvel peavad külastajad lihtsalt arvestama, et pääsmeid saab müüa tõepoolest vaid piiratud arvu ning mõistlik on osta need eelmüügist – reedel või laupäeval spontaanselt kohale sõites ei pruugi enam mahtuda.”

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kägu
Kägu

Väga hea uudis! Selleks ajaks on olukord kindlasti palju parem.

wpDiscuz