0

Haapsalu veekeskusesse pääseb pärast jaanipäeva

Haapsalu veekeskus on jaanipäevani suletud. Arvo Tarmula

Valitsus lubas esmaspäevast avada spordiklubid ja ujulad, Haapsalu veekeskus on veel kuu aega suletud.

Haapsalu spordibaaside juht Tarmo Tuisk ütles, et kuna täpseid juhiseid veel ei ole, siis ei saa ta midagi konkreetset veel lubada, küll aga on neil olemas valmidus avada jõusaalid ja trennisaalid. „Kas avame esmaspäevast või teisipäevast, see selgub homme-ülehomme,” ütles Tuisk kolmapäeval.

Kuigi on luba ka ujulad esmaspäevast avada, jääb Haapsalu veekeskus jaanipäevani suletuks, sest veekeskuse töötajad lähevad kollektiivpuhkusele. „Meil on iga aasta juunis puhkus,” ütles Tuisk.

Tuisk lisas, et kui valitsus otsustab neljapäeval, millises mahus ja mis tingimustel täpselt spordiklubid avada saab, otsustavad ka Haapsalu spordibaasid oma avamise plaanid, valmidus uuel nädalal avada siseruumides treeningvõimalused on neil olemas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz