Galerii: kevadine Haapsalu Karja tänav

Lääne Elu

info@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 15
Karja tänav Haapsalus. Arvo Tarmula

Lääne Elu fotograaf Arvo Tarmula jäädvustas 9. mai Karja tänava. Ilus ja soe kevadilm on inimesed välja toonud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Aga
3 aastat tagasi

rõõmustada pole midagi ju, kevad, kõik avatud, aga nähtamatu saatan murrab ikka edasi, pole kadunud mitte kuhugile. Ilma suurema vajaduseta ei peaks siiski niisama kuskil passima tõesti. Las teised proovivad seda viirust taluda ja antikehasid toota, miks pead see olema just sina? Karjaimmuunsust alles katsetatakse ju, pole tõestatud midagi. Kas sina tahad olla katsejänes ilma selleeest tasu saamata?

Luisa
3 aastat tagasi

ma loodan, et sellel tänaval, kus on väliterassid, ei ole lubatud autodel sõita – kõik see autode vingugaas tuleb ju inimestele ninna, näkku, toidule.

Kohalik
3 aastat tagasi
Reply to  Luisa

Nõus. Sõitsin ka seal. Ebamugav oleks süüa. Sp ei käigi

Sõidetakse vajaduse tõttu
3 aastat tagasi
Reply to  Kohalik

Paraku on see kohvikute probleem, et sisehoovi ei ole, kuhu lauad paigutada.. Tänav polegi sobilik. Laudade-terrasside tõttu ei saa kogu liiklust ka linnas piirata, bussid niigi ei sõida sealt. Kes kohvikus ei passi, neid ei saa ka nii väga nurka suruda.

Luisa
3 aastat tagasi
Reply to  Luisa

paistab, et koroonaviirus pole inimestele veel mõjunud. Pean silmas asjaolu, et sel ajal, kui maailma oli nn seisma pandud, muutus õhk puhtamaks nii merel, kui maal, kuid eks ta ole – autojuht sülitab sellele.

Elatakse ka.
3 aastat tagasi
Reply to  Luisa

On lubatud sõita küll. Ja sõidetakse ka.

Fännan oma aeda!
3 aastat tagasi

Kellel oma aed, ei ole küll aega, ega tahtmistki kohviku terrassile istuma minna. Pole kunagi niimoodi Haapsalu linnas kohvikus passinud. Aias ajab üks töö teist taga, pole aega istudagi, ega süüagi.

Puzikov
3 aastat tagasi

igati nõus, oma aed on puhas luksus. Aga ega nende aiatöödega abielus ka ei pea olema. Vahel peab ikka muud vaheldust ka olema.

Pook
3 aastat tagasi

Ah ära plära. Söö siis mitte ära istu netis.

Uljanov
3 aastat tagasi

Mis ägedat seal siis on, kui nii kiire on, et mitte kuhugile mujale ei jõua, vaid oled aias sunnitud olema!?!?!? Vangla nagu. Mõni võtab endale liiga palju kohustusi, mis algul tundub nii äge ja rahuldustpakkuv hiljem muutub järjest rohkem tüütuks kohustuseks. Peaga mõelgem rohkem ikka, mitte emotsioonidega. Vähemalt üritame seltsimehed!

Maakas
3 aastat tagasi

See pole ka enam miski elu, kui aed on su enda orjaks muutnud. Aed peab olema nii planeeritud, et oleks ilus, funktsionaalne, aga nõuaks vähe hoolt. Muuks peab ikka ka aega jaguma. No vähemalt söömiseks kindlasti.

Mõnuleb
3 aastat tagasi
Reply to  Maakas

Sööbki oma aias ja ei passi kohvikus.

Murat
3 aastat tagasi

Nägin oma silmaga, kuidas politsei auto peatus Tiitrihi juures ja läks 2+2 nõude täitmist tsekkama, aga saadeti pikalt.

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Murat

Järgmine kord teevad taeblat!

ma arvan
3 aastat tagasi
Reply to  juss

Igavesti kestev teema on see autode kas siis just hädasti vajalik sõitmine v. lihtsalt pole neil inimestel kelle kodud sellel tänaval muud võimalust.
Ülimalt tore muidugi ,kui ei tohiks transport seal liikuda. Meie linn saaks kohe plusse juurde ,kui olekski selline vanalinna kohvikute, söögikohtadega liiklusvaba puhta õhuga mõnus nostalgiline linnaosa.
Tasuks kaaluda mis varjandid oleks selle ellu viimiseks