Risti saab moodsa bussiootepaviljoni

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Mikk Lõhmus. Foto: Eduard Laur
Mikk Lõhmus. Foto: Eduard Laur

Ristile tuleb uus moodne bussiootepaviljon, mis läheb maksma 120 000 eurot.

Paviljon on plaanitud praeguse asemele. „Ooteruum, tualett, võimalus käsi pesta, jalgrataste hoiukoht, ootekoda õues,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. Esialgu rohkem taolisi paviljone plaanis ehitada pole. „Ristile sellepärast, et seal on sõlmjaam, kust lähevad bussid Haapsallu, Tallinnasse, Hiiumaale ja Virtsusse,” ütles Lõhmus.

Lääne-Nigula vallavalitsus taotleb bussiootepaviljoni jaoks toetust maakondliku arengustrateegia (MATA) programmist. „Ehituseks võiks minna tuleval aastal,” ütles Lõhmus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
seikleja haapsalus
3 aastat tagasi

päris full-shitt .. LE otsustas et see artikkel ei sobi, ju siis LE ise ka samaoodi EL putkamajandus .. kas ikka mõistust on, väga viisakalat kirjutatud otse sõnumiga lugu .. Hea küll, räägime siis LE-st .. selle asemel et Haavamäe teid jälgida ja kaitsta teeb LE a’la .. Jaama tee asfalt võeti üles .. noütleme ausalt tühi ja mõtetu sõnum, See et inimesed peavad kodus istuma ja kuulama seda jama kogu haapsalus 2-3 kuud .. tore kodus istuda, äkki võtaks ka neeed euroopa putkamallid maha ja räägiks inimlikkusest .. See et terve Haapsalu elab kogu sügise-talve-kevade korstnasuitsu sees. Kes oli… Loe rohkem »