Galerii: algas Jaama tänava remont

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 24
Täna algas Jaama tänava remont asfaldi freesimisega. Arvo Tarmula

Täna algasid Haapsalus Jaama tänava rekonstrueerimistööd asfaldi freesimisega fooriga ristmikust Jüriöö tänavani.

Teetööde tõttu autoga sel lõigul liikuma ei pääse. Kui tööd on graafikus, on tee taas liiklusele avatud 13. maist.

Jaama tänava rekonstrueerimine on Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu sõnul jagatud kolmeks etapiks: kõigepealt valgusfoorist kuni Jüriöö tänavani, järgmisena Jaama tänava ring ja viimasena sealt edasi Raudtee tänavani.

Tallinna maanteel algavad tööd 28.–29. aprillil, mis tähendab samuti liikluspiirangut. „Tallinna maantee lõik alates Kase tänavast kuni Vahtra tänavani jääb pikemaks ajaks kinni – paariks kuuks. Liiklus suunatakse ümber Kastani ja Kuuse tänava kaudu. Kohalikud elanikud pääsevad muidugi liikuma,“ märkis Mäesalu.

Lepingu järgi peavad tööd Tallinna maanteel ja Jaama tänaval valmis olema 31. augustiks. Remonttööde hind on 1,377 miljonit eurot. Tööde teostaja on Lääne Teed OÜ
Haapsalu linn sai Jaama tänava ja Tallinna maantee rekonstrueerimiseks riigilt toetust 1 miljon eurot ja linnaeelarvest lisati sellele summale 377 000 eurot.

Arvo Tarmula fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vambola
3 aastat tagasi

Hea uudis!

Teee
3 aastat tagasi

Linnaviletsus peab nüüd palkama kas või Uuemõisast paar asjalikku töömeest, kes hakaksid järelvalvet tegema tehtud tööde üle. Muidu l’ppeb asi niimoodi,nagu ikka. Tööd on tehtud ligadi-logadi ja Hapsalu rahvas maksab maksumaksjana mitmekordselt tehtud sitasti tööd kinni. Kurat, kas linnavalitsusel pole siis aru peas, et konkursi korras leida omale jörelvaataja, kes halvasti tehtud tööd kahepeale töötegijaga maksavad sitasti tehtud tööd ise kinni. Neist ametnikuasjapulkadest pole rohkem kasu, kui linnavalitsuse asjapulkedele raha palgatõusuka leida. Linnavalitsuse eesmärk on ainult omale palgatõusu kindlustada. Hakake ükskord tõõle rahaahned ja jätke Maksumaksja rahakott rahule !

Sass S
3 aastat tagasi
Reply to  Teee

Anna endast teada ja hakka kontrolliga pihta . On ikka spetsialist !

IrrElevant
3 aastat tagasi
Reply to  Teee

Mine käi koolis,õpi kirjutama ja siis mine järelvalveks. Targutaja.

Hellat
3 aastat tagasi
Reply to  Teee

Hakka siis kontrollima