Uus-Vainu mahetalu kohaneb koroonakriisiga

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Eneli Aru ja Raido Raba võtavad praegu sülle kukkunud vabast ajast kõik, mis võtta annab, sest ega see lõpmatuseni kesta. Lemmi Kann
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 29

Eneli Aru ja Raido Raba võtavad praegu sülle kukkunud vabast ajast kõik, mis võtta annab, sest ega see lõpmatuseni kesta. Lemmi Kann

Kuigi kulutulena üle kogu maailma leviv koroonaviirus on elu kenakesti pea peale keeranud, ei lase Uus-Vainu mahetalu pererahvas ennast sellest liialt häirida ja näeb uues olukorras hoopis uusi võimalusi.

Päeval, mil Uus-Vainu mahetalu peremehe Raido Raba ja perenaise Eneli Aruga juttu ajan, oleks nad pidanud hakkama Lõuna-Koreasse sõitma. „Meil oli plaanis maaelu õppereis. Pidime külastama sealseid mahetootjaid. Oleme varemgi sellistel maaelureisidel käinud – Rumeenias, Hispaanias, Islandil, kohtunud teravilja- ja loomakasvatajatega ja ka veinimõisa tööga. Aga nüüd me muidugi ei sõida kuhugi, puhkus jäi ära,” ütleb Aru.

Teine sarnane reis on Uus-Vainu talu rahval plaanitud sügiseks. „Aga ega nüüd ei teagi, kas on minek või mitte.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments