Politsei lükkas mereõnnetused vabatahtlike õlgadele

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Politsei- ja piirivalveameti vanemkomissari Marge Kohtla sõnul taheti ümberkorraldused ära teha enne navigatsioonihooaja algust. Arvo Tarmula

Politsei- ja piirivalveameti vanemkomissari Marge Kohtla sõnul taheti ümberkorraldused ära teha enne navigatsioonihooaja algust. Arvo Tarmula

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) vanemkomissar Marge Kohtla selgitab, miks Haapsalu politseijaoskonnas enam merepäästjaid pole ning kuidas hättasattunuid nüüd aidatakse ja korda hoitakse.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Viidikas
3 aastat tagasi

Kokkuhoiust ei saa politsei puhul juttugi olla- iga päev sõidavad patrullautod kümneid kordi äärelinnast (piirivalvest) kümneid kordi 3 km. kaugusele kesklinna või mujale patrullima.Ja uuesti tagasi.Kuigi kuupalgaga politseinikest võib aru saada- nii kaugele ei tule kodanikud ukse taha segama.Kuna linnavalitsus on näidanud,et ka kodus saab edukalt töötada,võiks patrullid olla keset linna linnavalitsuse tühjas majas- jõuaks igale poole kiiremini kohale.

Misasja
3 aastat tagasi
Reply to  Viidikas

Mis kiiremini kohale? Mingis mega suurlinnast käib jutt või? Jõuavad kohale igale poole, kui vaja kiiresti, kas pesa asub viissada meetrit kaugemal või lähemal. Aga sellega võib nõustuda, et tiirutavad ringi pidevalt keset päeva. Mida sa tiirutad ja ajad närviliseks. Öösel tee oma kontrollkäike, mitte päeval iga natukese aja tagant!!!

Riikonvalmis
4 aastat tagasi

Järgmisena tuleks anda ka meditsiin vabatahtlike kätte. Saaks korraliku kokkuhoiu!
Tervitused ka Helmetele, kes on suutnud juba päris mitmes olulises teemas väga halvale kompromissile minna esimese valitsusaasta jooksul!

Agu
4 aastat tagasi
Reply to  Riikonvalmis

Heh, kohe jälle Helmed süüdi? Ega nad ainuvalitsejad ei ole. Mart seisis ju sellele tugevalt vastu, kuid paraku ei valitse nad üksi seda riiki ja tänu teiesugustele saavad vähem hääli valimistel. Nii ei saagi kohe ja kiiresti kõike korda ajada.

koroonika
4 aastat tagasi

järelikult on Mart Helme jutt tühi lora – saaks aint pildile: https://online.le.ee/2019/09/24/siseminister-seisab-merepaasteuksuse-eest/

Rõba
4 aastat tagasi
Reply to  koroonika

Helme jutt pole siiani midagi maksnud, ainult suurustavad. Mania grandiosa !

Tohoh
4 aastat tagasi
Reply to  Rõba

Kuidas ei ole? Mis jutt siis maksnud pole? Kas te arvate, et Helme tahab midagi teha, siis teised erakonnad lasevad kõike häid mõtteid ellu viia? Mõelge selle peale, ennem kui kiruma hakkate.

see parteide valitsemine on jube
4 aastat tagasi
Reply to  Tohoh

Jube head mõtted, aga teised ei lase? Need “head” on erakonnale head, Eesti on teine asi. Kui nad ainuvalitsejad oleks, siis uppilendamine oleks kiire, nüüd teised vähe pidurdavad.

Misasja
4 aastat tagasi

Rohkem usku EKRE sse!