Eriolukord Osmussaarel ei erine eriti tavalisest varakevadest

Osmussaart külastas 4000 turisti. Urmas Lauri
Osmussaare. Urmas Lauri

Praegune eriolukord ei ole Osmussaare elanikele midagi uut, kuna sügistalvine ja varakevadine aeg sel väikesaarel ongi sarnane ning elanikud on sellega arvestanud ja kohanenud. Mõnel karmil talvel on rüsijää tõttu saar lausa kaks kuud olnud paadiga ligipääsmatu, vahendas ERR.

“Meile sobib see vaikus, ei ole vaja iga päev teistega nokkapidi koos olla ega poes käia,” ütles viie alalise elanikuga Osmussaare saarevaht Rita Koppel.

Saare eluolu kirjeldanud Koppel rääkis, et elanikud on end sisse seadnud kahes eri paigas: saare keskel ja majaka juures. Päeva jooksul kohtuvad nad mitu korda ja tegutsevad koos. Teatud toidutagavaraid ostavad saarlased ette valmis kuni pooleks aastaks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu toomas
3 aastat tagasi

Tavaline elu ka Mallerahul,kajakad pesitsevad ja luigepaar tiirutab !