0

Eesti Post peatas postipunktide pidamise tasu maksmise

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Linnamäe postipunkti pidaja Kaja Puusepp oleks juba aasta tagasi tööst ilma jäänud, kuid Lääne Elu artiklite peale jäi sulgemisplaan katki. Arvo Tarmula
Linnamäe postipunkti pidaja Kaja Puusepp tegeleb vaid raamatute laenutamisega. Arvo Tarmula

Eesti Posti teenindusspetsialist Anneliis Otenurm teatas Lääne-Nigula vallale, et ettevõte ei maksa eriolukorras suletud postipunktide pidamise eest tasu.

„Ajal, mil ei toimu poolte vahel ajutiselt lepingujärgsete teenuste osutamist, ei ole Eesti Post kohustatud tasuma ega ka tasu teile lepingujärgseid tasusid perioodi eest, kui postipunkt on ajutiselt suletud,” kirjutas Otenurm.

Lääne-Nigula valla postipunktid tegutsevad raamatukogudes, mis eriolukorras töötavad. „Postipunkti teenus eeldaks rohkem näost näkku suhtlemist, nii et postipunktid on eriolukorra algusest valla otsusega suletud,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. Pakid saavad elanikud kätte Haapsalu postkontorist.

Eesti Post maksab postipunkti pidajale 100–150 eurot kuus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz