Panga postipunkt kolib tagasi spordihoonesse

Panga postipunkt kolib peagi tagasi spordihoonesse. Urmas Lauri

Peagi on Omnival plaanis Panga postipunkt tagasi kolida Panga spordihoonesse, kus postipunkti hakkab pidama Haapsalu spordibaasid.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Evert Alja
5 aastat tagasi

Tere,postipunkt on vajalik,kuigi asi sai aetud ka vanas kohas,aga väga vajalik on ikkagi kauplus.Millal ometi siia kanti pood tuleb?Meie linnapea tegeleb meelelahutusega ja mingil määral ka linna juhtimisega…..aga tema kõht ei ole tühi,sest linnas söögi ja muu esmatarbekaupade ostu võimalusi palju!Kellele see avaldus peaks teatavaks saama,kas Riigikogule????Kui tehakse reklaami nii palju meelelahutusele,isegi läbi televisiooni ,siis miks ei tehta kasvõi iga nädalaselt selle kohta,et poepidaja on vaja,ei õnnestunud eelmisel sügisel,tuleks teha konkursse uuesti ja uuesti,seni kuni leitakse ,kes tuleks poodi pidama.Toetus linna poolt vajalik,maksumaksjad ju siin elavad ja töötavad inimesed,ootan!!!!