0

Pääste: Läänerannas ja Haapsalus põles kulu

Kustutustööd Uuemõisas. Foto: Urmas Lauri

Eile kell 16.37 teatati häirekeskusele maastikutulekahjust Lääneranna vallas Sookatse külas. Põlema oli süttinud teeäärne metsaalune kulu ja heinamaa umbes 2 hektari ulatuses. Päästjad lokaliseerisid tulekahju kell 17.16.

Eile kell 14.45 teatati häirekeskusele tulekahjust Haapsalu linnas Uuemõisa alevikus. Päästjad asusid piirama tule levikut roostikus ning tõkestama tule levikut tööstushoone alale. Põles 0,5 hektarit kulu, mille päästjad kustutasid kell 15.44. Loe pikemalt Uuemõisa põlengust siit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz