4

Tõnis Siir jätkab Läänemaa haigla peaarstina

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Läänemaa haigla juht Tõnis Siir kohtus eile Lääne Elu fotograafiga haigla uksel. Üle läve pääseb vaid personal. Arvo Tarmula
Tõnis Siir jätkab peaarstina. Arvo Tarmula

Läänemaa haigla uue peaarstina pidi 1.aprillist alustama kirurg Edvard Garder, kuid Läänemaa haigla nõukogu otsustas senise peaarsti Tõnis Siiri lepingut pikendada.

„Pikendasime Siiri lepingut eriolukorra lõpuni,” ütles Läänemaa haigla nõukogu esimees Meelis Roosimägi Lääne Elule. „Eriolukorras ei ole haigla töö- ja kogukonna hingerahu huvides otstarbekas äkilisi muutusi teha.”

Siiri sõnul on otsus asjaolusid arvestades loogiline ja arusaadav. „Praeguses olukorras oleks üleandmist teha väga raske, see oleks väga keeruline haigla jaoks ja uue tohtri jaoks niisamuti,” ütles Siir.

Garder oli üks esimesi valvearste Põhja-Eesti regionaalhaigla koroonaosakonnas ja on seal ametis tänini.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Endel
Endel

Tõnis on arstina teeninud patsientide usalduse, mis on arsti kõige määravam omadus tulemusliku ravi puhul. Kahjuks haigla nõukogu poolt määrtatud peaarstil seda patsientide usaldust pole ja ei tea, kas seda kohalike hulgas olema saab.

Üks endine patsient
Üks endine patsient

See on küll väga hea uudis! Edu ja jõudu kallile Doktorile.

Jaan Randsalust
Jaan Randsalust

Kindlasti hea uudis ja edu Tõnisele.

Jimmy
Jimmy

Väga hea uudis.

wpDiscuz