0

Vormsil toiduabi vajadust pole

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Ene Sarapuu. Foto: Arvo Tarmula
Ene Sarapuu. Foto: Arvo Tarmula

Vormsi vallavanema Ene Sarapuu sõnul praegu õpilastele toiduabi jagamise vajadust ei ole ja pered saavad hakkama. Ta lisas, et on toiduabi teemat sotsiaaltöötajaga arutanud. „Kui küsimus üles kerkib, oleme selleks valmis,” ütles ta.

Kui peaks vaja olema, viiakse õpilastele sooja toitu. Sarapuu sõnul on Vormsi lasteaed avatud ja selle köök töötab – sealt oleks võimalik ka õpilasi toitlustada. „Ilmselt oleks see siis supp, mida koju viiksime,” ütles Sarapuu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz