Toidukuller toob poekraami koju kätte

Toidukulleri osanikud Tõnu Sari (vasakul) ja Marti Maantoa. Foto: Toidukuller
Toidukulleri osanikud Tõnu Sari (vasakul) ja Marti Maantoa toovad kauplusest toidu koju kätte. Foto: Toidukuller

Haapsalu Toidukuller OÜ on hakanud pakkuma lisaks restoranidest toidu kohale toomisele ka toidupoest jauba kojutoomise võimalust.

Kui varem sai Toidukulleri abil koju tellida kuni 10 toodet, siis nüüd saab koju tellida kuni 30 toodet. Olenevalt tellitud kauba arvust kujuneb ka kojutoomise hind. See jääb vahemikku 5-9 eurot.

Haapsalu Toidukulleri töötaja Marti Maantoa sõnul on pandeemia tõttu vähenenud restoranidest toidu tellimused ja ära on langenud lõunatoiduveod asutustesse. See-eest on aina rohkem huvi tundma hakatud just toidupoest kauba tellimise vastu.

Maantoa sõnul on üle poolte tellimustest toidupoodide omad. Tellija saab valida Haapsalus asuva toidupoe, kust kaupa soovib, ning esitada poenimekirja. Kui klient tahab, et kuller käiks mitmes poes, lisandub hinnale kaks eurot.

Kui inimene annab teada, et soovib näiteks leiba ega ütle spetsiifilisemalt, millist leiba, siis helistab toidukuller talle üle ning täpsustab. „Kui on kirjas lihtsalt leib, siis tavaliselt ei olegi täpsemat eelistust,” ütles Maantoa.

Tellimusi on tulnud 20 kilomeetri raadiuses Haapsalu ümber – nii Haapsalu linnast, Panga külast kui ka Paliverest. Haapsalust väljapoole tellides lisandub hinnale 32 senti kilomeetri kohta.

Kauba tarneaeg on kokkuleppel kliendiga. Tavaliselt kas päeva jooksul, järgmiseks päevaks või paari tunni jooksul. „Tavaliselt inimestel väga kiire ei ole,” ütles Maantoa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments